Assegurança accidents col·lectius

 

Si organitzes un esdeveniment esportiu o de lleure necessites una assegurança, a Crespi Corredories t’oferim aquest servei.

Assegurança obligatòria segons el Decret 58/2010, de 4 de maig, que cobreix els accidents soferts pels assegurats a causa de la pràctica de l’activitat d’esport o lleure.

 

  • Assegurança esportiva

Assegurança esportiva obligatòria que cobreix els accidents a causa de la pràctica d’activitats esportives o bé, d’un esdeveniment esportiu segons el Reial decret 849/1993, de 4 de juny.

A qui va adreçat?

Clubs, associacions esportives, agrupacions, unions esportives de clubs, federacions esportives unificades, federacions esportives poliesportives, grups esportius, Unió de Federacions Esportives de Catalunya, campus esportius, colònies, casals esportius

Cobertures obligatòries

– Mort accidental
– Invalidesa permanent barem parcial
– Assistència sanitària durant un període de 18 mesos IL·LIMITADA.

 

  • Assegurança de lleure

Assegurança de lleure obligatòria que cobreix els accidents a causa de la pràctica d’activitats de lleure o diferents esdeveniments segons el Decret 267/2016, de 5 de juliol.

A qui va adreçat?

Acampades infantils i juvenils, camps de treball, casals de vacances, colònies, rutes i qualsevol altra activitat assimilable.

Cobertures obligatòries

– Mort accidental
– Invalidesa permanent barem parcial
– Assistència sanitària durant un període de 12 mesos i fins 6.000€.

Més informació a 93 886 90 93 (Josep Crespi) o crespi@crespicorredoria.com

Deixi el seu correu electrònic i telèfon i ens posarem en contacte amb vostè.